There was an error in this gadget

Tuesday, March 15, 2011

eh come on la bro!




'kelas kite akan mengadakan lawatan sambil belajar ke sunway lagoon anak2!'

"cikgu saya tak nak pegi!saya alergic dengan air!"
"cikgu saya tak nak pegi jugak!saya cagu!"
"cikgu saya tak nak pegi!cipan saya cirit birit!"

tu alasan yang biase aku dengar la dalam hidup aku bile ade benda yang melibatkan penglibatan sume orang..
alaaaaa..
memang la benda tu tak de la best mane pon..tapi fikir la jugak hati kengkawan..
pegi la lepak2 ngan kawan2 korang..
ini..
bile ade program je..tyme tu la keluar alergic dengan air ko..padahal aku tengok ko sebelum ni relax je..
aku rase kalau 10 minit tu paling cepat la penah ko mandi..biase boleh cecah setengah jam kot..entah ape die buat dalam tandas tu..


cobe la kaum2 yang tibe2 keluar alergic ni..tibe2 cipan die cirit birit lak tyme tu..pegi la rapatkan silaturrahim dengan kengkawan ko tu..tak payah nak terperuk je dalam bilik tu..keluar la..pegi enjoy2..

alaaaa..apela sangat..bukan ade efek pon kat korang..bukannya boleh ubah muke korang jadi tak hensem kot..even korang memang tak hensem..

tapi kan..
kalau kawan2 ko ajak pegi ngintai perempuan ke..tak payah la ko pegi ikot..ikot keadaan la..kalau benda tu tak melibatkan bnda yang maksiat..kalau boleh join la..

lagi satu..
bile korang tak join kan..kawan2 ko pikir ape..mesti diorang sdeyh..da plan baek2..tibe2 korang tak nak join...sdeyh gak la kot..korang tak rase laen macam ke..tak rase kawan2 sakit hati ke dengan ko..kalau aku kan..sumpah aku sdeyh..rase mcam nak letak ko kat tayar jentolak sawah je dowh!kalau aku..tak tau la kalau kawan2 ko tak de perasaan..sume buat tak tau je..ko ade ke tak de same je..tak efek pon..bile ko cakap tak nak pegi,

"eh lantak ko la nak pegi ke tak..hidop ko bukan hidop aku"

kalau ko ade kawan2 cam tu takpe la..tak kesah..

*p/s:    sape terase maaf la..

k kengkawan..chowwww...

No comments:

Post a Comment