There was an error in this gadget

Monday, April 4, 2011

pd trip..


Jumaat 1 april 2010..

aku and geng2 JUST TDP bersama lecturer kami 2 orang pegi holiday kat port dickson..
best gilerrrr~
setelah berhempas pulas memerah otak kami yang genius menjawab pekse yang soalan nye sangat memeritkan hati,memedihkan jiwa,menyakiti sanubari..
kami dapat me'release'kan tension kitorang kt pd yang tercinta ini..
mungkin bajet kitorang tak la besar sangat..
tapi kenangan nye sgt besar tak seperti bajet nye yang seciput je tu..

kitorang lepak2 santai2 di eagle ranch resort yang ala2 cowboy..hehehe..
sedap gak la..
even muke kitorang sunburn mcam semut itam kan..
tak kesah!
janji puas dan hepi bro!

byk gak la gmbr2..hehehe

tgk kat bawah ni..

 bagi kuda mkn lolipop..


 bola tampar pantai..ramai mkn pasir!


 ni tyme treasure hunt!


ampaian serbagune!underwear pon ade bai~!


ni kitorang buat campfire kat blue lagoon..


 bbq!!!!

 selepas bahagi2 adia!ade yg dapat topup je!

go kart!
placing: 1st aku lah!baju putih..
2nd sir taufiq..belang2
3rd suhayl(mcm kura2) baju askar
4rd arai mcm acik tue pakai bju merah..
last and paling hina amir..baju biru..asek langgar tayar..muka da mcm tayar!

hahahaha..
memang hilarious la..
terbaik wok!
k la..
nanti best2 aku tulis lg k..
chowww!

No comments:

Post a Comment