There was an error in this gadget

Sunday, February 20, 2011

ollo...

nutrition kls btal..computer science da belajar terlaju sgt..huhuhuhu..heaven la dowh..tp computer science nye topik cm pyh je..maen2 psl web site..dah le byk istilah2 yg plik2..sir azmil(ni lecturer computer science aku) pon cam tak twu cm ne nk ckp..yela..dye kn da expert..aku ni bru semi pro..tp aku tetap cool..dye tnye sume aku phm bai..hebat gler la..si syafiq kt blkg aku pon ngangguk je..ape ley wat..blaja tgh2 hari bai!mcm ade kt bwh ni!!!



selamat la aku ni tough..takde lemak..otot je!hahah..bdn aku ade la lebih krang cm ni..

ni bdn aku yg sebenar...yang korg nampk kt bdn aku tu time aku tgh thn nafas je..sori la  tak nmpk mke..otot byk sgt!


ni time mlm..aku baru lepas main gim..mke tak nmpk cam biase la..otot byk sgt!



Nak kn tips menjadi tough..komen2 la kt bawah ni..aku boleh guide korang!

chooooooooow~

2 comments: