There was an error in this gadget

Tuesday, February 15, 2011

Kering Kontang Team....!

First of all,aku nk kenal kan la diri aku ni..
aku yg paling hensem tu..cari la ye..

KETERANGAN..


Dari kiri atas: Apek,Hatim,Syafiq,Suhayl..
Dari kiri bawah: Fikhry,ZAHIN,Amir..

Kat sini ade fakta yang menarik..ade salah sorg dari kami ade yg mke cm tok bomoh kt atas ni..
da jumpe nanti sile2 la anta komen ye..hahahahaha..

gambar ni kitowang amek tyme men futsal semalam..aku rase team kering kontang ni mmg unbeatable la..hahaha perasan gle bai!!!hahaha
aku rase menang sbb ade kembar messi kot(aku la tu sape lg) yg pki nike5 t3..hahaha..tp maen sejam je..xpwas bai..cm korek gigi je..tp ok la..kluar la jgk peloh aku yg berharga tu..sape rase nk lawan ngn team kering kontang ni ckp je..kitowg datang..,hahaha..tp beware la..hahaha kerek tak?hahahaha..

aku rase ckop la tu tok pengenalan tok blog ni..
comel x?

"buahcempedakdiluarpagar,
amekgalahtolongjolokkan,
sayabudakbarubelajar,
kalausalahharaptunjukkan.."

3 comments:

  1. ok fine, bomoh tu macam zahin..HAHA

    ReplyDelete
  2. b , betullah cakap salsabila tu . muka b macam tok bomoh indon tu lah . hikhikhik.

    ReplyDelete
  3. Sasa:mane ade cam bomoh!!!!!
    Amir:ko yg mcam bomoh!!!jgn bajet jdi lawa cm ayu hamzah la!!hahaha

    ReplyDelete