There was an error in this gadget

Wednesday, February 23, 2011

belajar sampai lebam!!

uuuuuu~

"bdk 'cem' (cemerlang) siot blaja gle babun!!!tak full ke otak ko tu..aku tgk da lebih kurang megamind da...kepale megamind..muke ade la mcm minion..hahahaha..."

"eh ko pehal!!mak bapak aku hantar aku dtg sini suruh aku belajar...asal?mak bapak ko hantar ko dtg sni nk mkn wafle campor ngn kacang tabor je ke ??

aduh3....
ni la yg selaluu jdi...nk belajar pon salah!!bia le bdk tu belaja sampai kepale die tu besar cm tangki aer taman perumahan ke..kepale die..bkn kepale ko..kn3..






tp kan..
belajar pon beragak agak la kot..tak payah la sampai duduk je kt meja tu mcm batu bersurat bermuka kan manusia..kdg2 aku menyampah jugak dowh!

bukan ape bai..

kadang-kadang tu pegi la mengeluarkan peluh tu..kn?tak payah simpan peluh tu..tak baek..nanti bdn kembong dgn peloh.

kite kn kena jadi model insan yg gemilang..hebat dlm akademik dan ko akademik..sekurang2nya..maen la ting2 ke..congkak ke..kn? tak pon.. pegi la tgk kengkawan maen bola..jadi pom pom girl ke..haaaa..good2..hahaha





renung renung kan lah wahai kawan-kawanku!!!

ok bro2!
chooowww!!!

4 comments:

  1. ni kau nak perli sapa nih? hahahahaha

    ReplyDelete
  2. yang pastinya bukan aku la yg blaja tahap gaban tuh,,hahahahaa

    ReplyDelete
  3. ko kutuk sape ni???bangang tol la dak ni...hahaha

    ReplyDelete