There was an error in this gadget

Monday, June 6, 2011

sebak..




sedar tak sedar..
tinggal bape bulan je aku akan berade dekat ngn family..
pas ni da jaoh merantau..anak manje kot
ala..macam mane xmanje pon ko ngn family ko..
mesti rase sedih gak bile nk tinggal kt diorang kn??
selame ni dok bwah ketiak mak je..pasni..
ketiak mak da tak de..member nye busuk..
time tu la nk rindu ketiak mak kn..eisy3..

ape2 hal..
ko relax je..berjaohan tok tunai kn hrpn mak bapak tak pe..
jangan kawen lari da la...tu pon kt siam je..dekat kot!


lagi satu yg buat aku sedih dan takot adalah..
ape2 jadi kt kite ke..ape2 jadi kt family kite ke..kite tak kn sempat nk buat ape2 time kt perantauan kn??
yela...
ajal ketentuan Allah..kun fa yakun..
jadi..

the most important bagi aku..minta la maaf siang2 kt sape2 yg ko kenal..
mane tau dia saket hati kt korang ke..
korang pernah terkahak baju dye ke..pernah terkentut kn teddy bear dye ke..
minta maaf la ye..

jadi..tujuan utama aku tulis post ni adalah tok mintak maaf la kt org2 yg kenal aku..especially mak ngn abah aku!
sedih kn?hahaha.
 ape2 hal..kite still member kn?

lekz je..

da la..keyboard da rosak kne air mate..
chow chin chau!

5 comments:

  1. toodiaaahh gheti jugak zahin bersebak-sebakan !

    ReplyDelete
  2. hahaha..tadee..dtg sini,minx maap ngan aku,ngan skali aku nak bayar duet futsal,rm5..hahaa

    ReplyDelete
  3. apek:ketiak die hanget d0wh..
    Iaeou:aku manusia gk!haha
    syamar:wey rm5 aku!
    Ain:haha..aku lekz je!

    ReplyDelete